Política de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: INFOSELF SISTEMES, SL
NIF: B17459058
Adreça: C/ Pla de Salt, 20,  17190  Salt
Tel.: 972414243
Email: group@infoself.com

Pot contactar el nostre Delegat de Protecció de Dades (“DPD”) a través del correu electrònic protecciodedades@infoself.com.

Quina tipologia de dades personals tractem i amb quines finalitats i base jurídica?

Les dades personals seran tractades amb les següents finalitats i base jurídica:

FinalitatsTipus de dadesBase jurídica
a.Consultes i peticions:
Atendre les seves consultes rebudes en qualsevol dels canals corporatius i informar-lo dels nostres serveis
Dades identificatives i de contacteConsentiment (a través de l’acceptació de la Política de Privacitat)
Es podrà revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins el moment.
b.Pressupostos:Dades identificatives i de contacte, circumstàncies de la vivenda i dels consums i, en el cas de persones jurídiques, professió o lloc de treball de la persona de contacte i característiques dels localsAplicació de mesures precontractuals
c. Informació comercial pròpia en relació amb productes o serveis propis com ara promocions de diversa naturalesaDades identificatives i de contacteConsentiment (a través de l’acceptació de la Política de Privacitat)
Es podrà revocar el consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins el moment.

 

A qui comuniquem les seves dades personals?

Amb caràcter general, les seves dades personals no seran comunicades a tercers, excepte obligació legal.

Ara bé, en el cas que ens ho hagi autoritzat, INFOSELF podrà comunicar les seves dades a la resta d’entitats del Grup PARLEM (sectors telecomunicacions, comunicacions electròniques i ciberseguretat) per a enviar-li comunicacions comercials sobre els seus productes, serveis, novetats i ofertes.

Així mateix, INFOSELF té previst dur a terme transferències de dades personals fora de l’Espai Econòmic Europeu (“EEE”). En aquests casos, INFOSELF s’assegura de comptar amb garanties jurídiques adequades, sobre les quals pot obtenir informació a través de l’adreça protecciodedades@infoself.com.

D’on procedeixen les seves dades personals?

Amb caràcter general les dades ens són facilitades directament pel propi interessat.

Quan temps conservarem les seves dades personals?

 Consultes i peticions: Conservarem les dades fins que atenguem la consulta o petició corresponent, llevat que ens hagi manifestat que també desitja rebre informació comercial d’INFOSELF i/o de la resta d’entitats del Grup PARLEM, en el supòsit del qual conservarem les dades fins la revocació del consentiment o la seva supressió.

Pressupostos: En el supòsit que confirmi el nostre pressupost, les seves dades passaran a ser tractades com a client de conformitat amb la corresponent política de privacitat. Ara bé, si no ens confirma el pressupost les seves dades només es conservaran durant la vigència de l’oferta pre-contractual.

Informació comercial: Les dades es conservaran fins que revoqui el seu consentiment o bé s’oposi a rebre comunicacions comercials d’INFOSELF o de la resta d’entitats del Grup PARLEM.

Quins són els seus drets?

Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació en el tractament, la portabilitat i, si s’escau, a no ser objecte de decisions individuals automatizades, mitjançant un correu electrònic a protecciodedades@infoself.com. Així mateix, l’informem que pot interposar una reclamació davant l’AEPD.

Igualment, en qualsevol moment, pot oposar-se a l’enviament d’informació comercial d’INFOSELF.

En cas que tingui algun dubte sobre el tractament de les seves dades personals, pot contactar amb el DPD enviant un correu electrònic a protecciodedades@infoself.com.