Eines i solucions

watchguard iconos

Firewall UTM

Seguretat perimetral a través del nostre fabricant de referència Watchguard. Serveis de prevenció, protecció i control mitjançant la inspecció i anàlisi de les dades que transiten entre la xarxa de l’empresa i internet, amb l’objectiu de controlar l’ús de l’accés a internet per part dels usuaris, protegir la infraestructura i dades de l’empresa i prevenir qualsevol tipus de ciberatac que entri des de internet.
Inclou control de navegació HTTPS mitjançant filtratge DPPI, control d’aplicacions, detecció d’amenaces amb solucions de Sandboxing i intel·ligència artificial, prevenció contra phishing i control de fuga de dades com a elements destacables.

Protecció anti-phishing

Eines per a la detecció i prevenció del phishing, que detecten enllaços cap a webs fraudulentes que simulen ser serveis reals (bancs, transports, streaming, e-commerce,…) o que continguin arxius trampa infectats.

Eines que permeten la detecció precoç del Spear Phishing mitjançant intel·ligència artificial i l’anàlisi del remitent, mètode amb el que es realitzen atacs totalment dirigits com son l’estafa del CEO i altres mètodes similars que busquen rebre transaccions econòmiques il·lícites de grans imports mitjançant mètodes com la suplantació d’identitat i la interferència i monitorització de les comunicacions de correu electrònic per part dels hackers.

Solucions de gestió segura de la identitat digital, MFA

Solucions per evitar les conseqüències del robatori de credencials: múltiple factor d’autenticació, requereix d’un pas addicional a banda de la introducció d’usuari i paraula de pas per accedir a un recurs o servei, garanteix la protecció dels comptes i de l’accés a les dades en casos que l’atacant disposi de login i password de l’usuari.

Endpoint

Protecció de servidors i llocs de treball.

Solucions de protecció local per ordinadors i servidors, que protegeixen els sistemes contra tot tipus d’atacs de malware. Inclou des de solucions endpoint bàsiques fins a eines EDR avançades que treballen en base a intel·ligència artificial i en funció del comportament dels fitxers rebuts. Les solucions incloses en aquest apartat protegeixen contra els ciberatacs més avançats existents, com per exemple els atacs via encriptació massiva de fitxers.

Solucions Wifi segures

Un dels punts més vulnerables en la infraestructura IT d’una empresa de sempre ha estat la xarxa Wifi. Hi ha diversos tipus d’atacs senzills de realitzar i en molts casos poden ser molt perillosos per a les empreses.

Per tal de protegir la vostra Wifi disposem de solucions avançades de Watchguard amb el sistema patentat WIPS disponibles tan per a integrar a la xarxa Wifi actual sense necessitat de canviar els AP’s com solucions integrals de Watchguard totalment segures.

Protecció de serveis cloud

Servidors al núvol, Amazon, Azure, Google i altres.

Els serveis cloud no son segurs per defecte ni en els grans operadors. Les màquines virtuals o qualsevol altre tipus de servei allotjat al núvol no incorpora de sèrie la protecció necessària, normalment caldrà afegir-hi Firewall virtual, Web Access Firewall, backups i qualsevol protecció que incorporaríem en una infraestructura local.

Control de les dades

DLP (Prevenció de Fuga de Dades), IRM (Gestió de Drets de la Informació), auditoria d’accés a fitxers…

Eines que permeten tenir visibilitat, control i protecció de les dades privades o confidencials. En funció dels requeriments en cada cas es poden proporcionar eines que podran restringir i controlar l’accés a la informació, a l’extracció o enviament de les dades en funció del contingut i la seva catalogació, amb anàlisi i detecció de contingut sensible dins els fitxers.

Protecció de correu

Exchange, Office 365 i altres sistemes professionals. seguretat avançada, backup, arxivat de Office 365 i altres.

Serveis de protecció avançada del correu electrònic, detecció de recepció d’arxius infectats o amb amenaces, prevenció d’Spam, enviament xifrat d’arxius confidencials, continuïtat de correu davant caigudes del servei, arxivat per compliment RGPD, backup cloud 2 cloud de correu electrònic…

Solucions de continuïtat del servei

Backups online, Rèpliques de dades i servidors en local i al núvol.

Solucions de còpies de seguretat i rèpliques de dades dins la infraestructura local i al núvol, amb la màxima seguretat incloent xifrat de les dades en transport i emmagatzematge. Possibilitat de restauració ràpida dels serveis a partir d’una rèplica o backup i també de restauració granular de fitxers.

watchguard one platinum partner
netwrix
observe it logo
veeam cloud connect
Microsoft logo
barracuda logo
bitdefender logo
cososys logo
Panda seguridad logo
Cisco logo
proton proteccion informatica
HP logo